12-02-08

[ Kapper ]

'k Houd niet van niet naar de kapper gaan, omdat ik me dan zo onverzorgd voel. Maar ik houd ook niet van naar de kapper ga, omdat ze nooit doen wat ik zou willen dat ze deden. De wereld is vol tegenstrijdigheden! Gelukkig worden kleine dimemmas als deze ruimschoots gecompenseerd door het heerlijke weer :)

Have a nice day..

11:10 Gepost door Pam* | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Toch! De kapper is het dichtste bij welness. Laat je maar 'ns goed reinigen. Ik stap er als een onreine behoeftige binnen en voel me altijd gezuiverd als ik bij haar vandaan kom. Het doet nog deugd ook anderen voor jou te zien ploeteren.
Er zijn vele soorten kappers en kapsalons, verschillend in prijs en kwaliteit. Probeer er een aantal uit en maak een keuze wie het beste bij je past.
Nu moet ik een vrouw ertoe bewegen naar de kapper te gaan. Waar zijn we mee bezig?

Gepost door: Tom Yum Kim | 12-02-08

Beste Pam

Heel intens heb ik vele stukken van jouw blog gelezen; wat heb je een prachtige schrijfstijl!
Zelf ben ik beginnend freelance journaliste en ik mag een proefopdracht schrijven voor een magazine. Ik ben hiervoor op zoek naar iemand die ooit een relatie had met iemand, uit elkaar ging en een tijd later terugkeerde naar die persoon om dan te beseffen wat die uiteindelijk voor jou betekent. Heb je interesse om te getuigen over dit onderwerp? Geef je me dan heel snel een seintje op mijn mailadres aub? Dan stuur ik jou nog wat meer info over de reportage toe - uiteraard geheel vrijblijvend.

Alvast bedankt hoor!
Vele groetjes
Nathalie

Gepost door: Nathalie | 12-02-08

* @ Tom Yum Kim:

Je moet mij eens vertellen wie die kapper van jou is. Zodra ik eentje vind waarover ik zo tevreden ben als jij over de jouwe, zodra ik eentje vind die bij me past laat ik haar (of hem) nooit meer gaan, zoveel is zeker.

@ Nathalie:

Dankje voor het compliment! (Ik beken dat ook ik daar niet ongevoelig voor ben.) En voor dat andere: zie mail.

Gepost door: Pam | 13-02-08

De commentaren zijn gesloten.