31-01-08

[ Beddenpost ]

Ok. Dagschets. Na slechts een uur of 3 in bed gelegen te hebben, vroeg uit de veren. Werken, werken, werken. De deadline van 12u missen. Gelukkig is doormailen om 12u05 geen grote ramp. Daarna: zwart gat. Te moe om te bewegen door de afgelopen twee dagen (en vooral: het ontbreken van nachten daarin), te uitgelaten om de afgewerkte opdracht/de vrijheid om te gaan slapen.

Dus hangen we wat rond, slepen onszelf voort, kijken een film (Le grand bleu, moet de 'recensie' hier rechtsonder dus ook maar eens aanpassen), lezen een boek. En vallen dan zo goed als in slaap. Jawel, om 17u50, om precies te zijn. En iedereen weet dat 17u50 een goddeloos uur is om zo goed als in slaap te vallen. Maar we zijn flexibel, dus ik dacht: soit, we volgen ons lichaam.

We staan terug op, zetten de verwarming uit, doven de lichten, zetten de wekker, kruipen weer in bed. Zo gedacht zo gedaan. En als ik dan uiteindelijk weer in dat heerlijke bedje lig, is het zo heerlijk niet meer. Ik kan niet meer slapen. Moe ben ik wel, maar de slaap wil me maar niet meenemen naar morgen. Blijven draaien, woelen, denken. Waar is dat bedwelmende, warme gevoel van daarnet?

Prachtig. Dus nu zit ik hier. Lichten opnieuw aan. Nog een tas warme soep gemaakt (ja, we hebben ondertussen ook opnieuw honger). Laptop terug aangezet. En that's how I came to tell all of this to you :) Excuses, ik wil jullie niet tot zondebok maken. Het volgende verhaaltje wordt aangenamer. Ha ja, want morgen.. Hmm morgen. Naar morgen kijk ik nu al.. Sinds midden december uit, zie!

Zo, mijn soepje is op. 'k Ga 't nog maar eens proberen, in dat vijandige bed! Slapen, slapen, slapen - ga ik in mijn hoofd blijven herhalen. Maar dat zal ook wel niet veel helpen, zeker?

Nog een prettige avond daar, jullie.

22:31 Gepost door Pam* | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hé Pam! Ken je me nog???

Ik wil je alsnog van harte feliciteren met je vermelding op de startpagina!

Nog een fijne avond!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 31-01-08

* @ Fleur:

Hé, ja, natuurlijk ken ik je nog! Ik heb zelfs nog naar je blog gesurfd, maar blijkbaar is die dus verhuisd naar een nieuw plaatsje :) Blij dat ik die nu ook ken! En fijn dat je hier nog eens kwam piepen!

Liefs,

Gepost door: Pam | 01-02-08

De commentaren zijn gesloten.