07-01-08

[ Grootser ]

Hier achter mij waait een raam voortdurend in en uit het slot. Slagen op de gang, door de kieren en via trillingen de woonkamer in.

Blogjes, ik lees ze nog eens door. Hier eentje, daar eentje. Verschillende stijlen, verschillende uitzichten, verschillende bedoelingen. Hoe komt het dat een fenomeen een fenomeen wordt? Dat een trend begint en uitbreidt en uiteindelijk ook jou meesleept?

Waarom ik blog, vroeg ik me af. Of eigenlijk; waarom ik de laatste tijden niet meer blog. Nu, ik veronderstel dat ik blog om te schrijven en alleen om te schrijven. Niet omdat ik graag achter computers zit. Of omdat ik houd van anonimiteit. Of omdat ik de nood voel de gebeurtenissen in mijn leven te delen met de wereld. En al helemaal niet omdat ik een trendwatcher/volger zou zijn.

Het gaat 'm om het schrijven. En de laatste tijden komt dat niet altijd even vanzelf. En als het niet altijd kan, dan lijk ik weer te vervallen in nooit. Vandaar de stilte hier. Ja, dat is het. Waarom een blog bijhouden in tijden dat er maar sporadisch een postje valt, lijkt Pam te denken. Maar hé, een post hier en daar is ook een post. En ooit zijn het er veel. En ooit zijn het er genoeg. En bij een volgende stimulerende periode; waarom niet eens aan iets grootser denken?

12:25 Gepost door Pam* | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.