18-09-07

[ Don't have back-up plans ]

Nog niet zo heel erg lang geleden zag ik een jonge singer/songwriter op TV. Ik zag haar niet alleen/zomaar op TV natuurlijk. Een mens ziet zoveel op TV. (Alhoewel de TV niet helemaal OK is voor De Creativiteit en Levenslust Van De Mens, naar mijn mening. Maar dat is een ander hoofdstuk.) Ik zag dit jonge meisje op TV en ze spuwde haar doorzettingvermogen en wilskracht over het hele scherm. Het droop er zo vanaf. En ik herkende. En ik wist wat ik doen moest. En eigenlijk, eigenlijk was ik best goed bezig.

”Just do the one thing you wanna do with you life”, sprak Kate Nash.
“And go all the way. Don’t have back-up plans. You don’t need back-up plans.”

12:14 Gepost door Pam* | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wel, ik moet zeggen, ik leef zo ook wel een beetje. Ik heb een idee en ik ga erop af. Soms heb ik niet eens een plan, maar ben ik er van overtuigd dat ik onderweg de keuzes zal maken die me zullen leiden naar een fijne plek. Enne, moest er ooit een plan B nodig zijn, dan zal ik dat wel opstellen op het moment dat het aan de orde is en geen seconde eerder!

Gepost door: Twinkeltje | 18-09-07

* @ Twinkeltje:

Dat is inderdaad een beetje waar ze (en ik door hoor te quoten eveneens) op doelt. Heb geen B-plannen, alleen dat ene plan. Dat, waarvan je weet dat het in je zit. Waarvan je weet; dat wil ik worden, dat wil ik doen. Dat wil ik doen met mijn leven. En je daar volledig op concentreren. En niet beginnen met 'maar ik doe nog dit of dat, want moest mijn plan eens mislukken..' Neen. Je tijd op in dat éne plan steken. Dat éne plan waarvan je weet dat het in je zit en dat het enige echte levensplan voor Jou is.

Zoiets :)

Gepost door: Pam | 19-09-07

De commentaren zijn gesloten.