03-06-07

[ Koekjes ]

Over koekjes gesproken (zie het woord 'koekje' in de vorige post).

Bij mijn laatste boodschappen-avontuur ben ik zo vrij geweest me te laten verleiden door Vitalinea koekjes. Die heerlijke frisheid in de benaming 'citroenbiscuits' ook! En om eerlijk te zijn; de veelbelovende melding 'verlaagd vetgehalte' klonk me ook niet kwalijk in de oren. Ze zijn uit de rekken in mijn mandje en zo in mijn kasten verzeild geraakt.

Nu, allemaal goed en wel. Lekker gezond doen met Vitalinea en hoe weinig calorieën er wel niet inzitten en al. Maar waarom maken ze die koekjes dan zo verdomd lekker? In hemelsnaam, dat zijn niet alleen de koekjes met 'het laagste vetgehalte op de markt' (nog zo'n veelbelovende mededeling), dat zijn gewoon zowat de lekkerste koekjes op de markt! En wat maken weinig vet en calorieën als ze zo 'hmm' zijn dat het hele pak(je) er in amper één keer aangaat?

 

Voor de nieuwsgierigen: citroenbiscuitjes uit de Vitalineareeks van Lu, lekker smakelijk in de rekken van de betere supermarkt enzo. Maar bezint eer ge begint. :)

20:46 Gepost door Pam* | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ik vind die vitalineakoekjes veel te luchtig, je hebt niet het gevoel er gegeten te hebben met als gevolg dat je heel dat pak te duur betaalde koekjes binnenhebt voor je het weet :s
(en nu kan ik niet meer in mijn broeken :s)

Gepost door: jeronimo | 03-06-07

mmm ik krijg er al meteen zin in... dit is pas positieve mond aan mond reclame!

Gepost door: g*lover | 06-06-07

De commentaren zijn gesloten.