01-06-07

[ Alles op alles ]

Vandaag is een dag om nog eens alles op alles te zetten. Me door die grote hoop die nog rest van 'wat voor het weekend af moest' werken. En dat voor vanavond 19u, want dan wordt er naar de bioscoop gegaan. Hup hup, actie!

Een goede morgen, jullie allen!
En ook; een productieve dag gewenst :)

 

 

Reacties op de vorige post zijn nog steeds welkom trouwens. Het Heelal is me het antwoord op m'n vraag nog steeds schuldig gebleven. Dus ik hoop stiekem dat één van jullie me helpen kan.

08:38 Gepost door Pam* | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Pam;-) Komen bijlezen.
Zelf weet ik niet zoveel van skynetprogramma's, ik modder maar wat aan;-))) Maar Borriquito is daar oa een krak in, ga het hem eens vragen. hij is altijd bereid om iemand te helpen ! Er zullen nog vele andere handige bloggers zijn ook, tesamen komen we er wel;-)))))))
Fijne dag, groetjes;-)

Gepost door: nicole | 01-06-07

ik kan u niet helpen denk ik, ik gebruik om mijn desing te editen, de oude html-code van een odu desing waarvan het origineel niet meer te herkenen is lol
niet echt goed om zo constant voort te werken, but i don't care

verder kun je in et archief van http://allesoverde.skynetblogs.be meer vinden over hoe de nieuwe desings zijn opgebouwd en uw htlm-editor eruit ziet...

stel de vraag ook eens aan deze freak: http://blogistics.skynetblogs.be

Gepost door: jeronimo | 01-06-07

Inderdaad pam, ik vind die .general_bg in mijn design ook niet meer terig :-( Dat is het vervelende aan al die verschillende designs hé? Ze zijn allemaal op een andere manier opgebouwd. Ik zou ook niet weten waar je die code dus precies moet zetten. Hier en daar eens uitproberen misschien? Zorg dan wel dat je een back-up maakt eer je begint hé? ;-)
Fijn weekend Pam!
Groetjes van Miek

Gepost door: Miek | 02-06-07

De commentaren zijn gesloten.