31-05-07

[ Openingspagina ]

Gezellig van Skynet. Typ ik een heel bericht, klik ik op 'posten' en hup - ik word afgemeld. En ben de hele tekst kwijt natuurlijk. Dat was al de tweede keer dat me dat gebeurd. (En de tweede keer dat ik dapper opnieuw begonnen ben.) Grr.

En nu ik het toch over meer technische dingetjes heb:
Is er iemand in de zaal aanwezig, die wat op de hoogte is van design-veranderingen? Kan iemand me vertellen met welke code ik terug een afbeelding kan laten verschijnen op de pagina die te zien is terwijl m'n blog aan het laden is, net voor hij opengaat? En ook waar precies ik die code dan moet plaatsen in de html van deze blog? In de nieuwe Skynet-designs weet ik dat zo niet, en spijtig genoeg (alhoewel) is dit er een van.

Alvast bedankt!

23:01 Gepost door Pam* | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Goedemorgen Pam, Om een tekst uit Word te copy/pasten raden we je aan om eerst de tekst te bewaren in Notepad en vervolgens te copy/pasten naar de geavanceerde editor. Een andere mogelijkheid is om de tekst te plakken in de HTML weergave (de knop helemaal rechts van de 2de rij)
Om naar de volgende lijn te gaan, gebruik je tegelijkertijd de "Shift" en de "Enter" toetsen. Om naar de volgende alinea te gaan, gebruik je gewoon de "Enter" toets.

Bedankt voor je bezoekje.
Groetjes

Gepost door: Swiepke | 01-06-07

@ Swiepke Hm ja. Heb mezelf al min of meer kunnen aanleren hoe dat allemaal in z'n werk gaat. Maar een code voor het laten verschijnen van een afbeelding ken ik nog niet (vanbuiten). Noch in welke sectie van de broncode ik die dan moet plaatsen.

Toch heel erg bedankt!

Gepost door: Pam | 01-06-07

Hé Pam,
ik begrijp wat je bedoelt. Je kunt die code plaatsen bij de .general_bg. Daar voeg je dan bij: background-image en dan kun je dat zetten.

De code = background-image:URL(http://www.members.lycos.nl/spiegels/plaatje.jpg);

Succes!
Groetjes van Miek

Gepost door: Miek | 01-06-07

@ Miek Ja! Dat is precies wat ik bedoel. Alleen... Ik vind die 'general_bg' niet echt meer trug, in de html van de nieuwe designs, geloof'k. Zie dat gewoon nergens meer staan :s

Gepost door: Pam | 02-06-07

:-) hallo Pam
een oplossing voor je probleempke van het verlies van je postje kan zijn:
na het schrijven druk je op "bekijken"
dit laat je dan open staan en dan pas op "bericht posten" drukken
indien het niet lukt om te posten kan je dat dak gemakkelijk copieren van het voorbeeld dat open staat
je tweede probleem daar weet ik niet zo direkt een antwoord op
fijne zaterdag alvast
groetjes

Gepost door: Borriquito | 02-06-07

De commentaren zijn gesloten.